GROEI DINER

Inspiratie, beleving, groei en genieten zijn de ingrediënten van dit netwerk event. 

Een bijzonder diner op een geweldige locatie en ondertussen verrijkt worden met waardevolle tips en toepasbare kennis voor je onderneming. Samen actief bezig zijn met de groei van je bedrijf.

Denk jij nog wel eens aan de tijd dat je dit bedrijf startte? Wat was je drive? Wat was je doel?

Sta je nog wel eens stil bij dat doel? Of ben je al druk genoeg met de dagelijkse gang van zaken?

Op het groeidiner is er tijd om daar bij stil te staan en actief de koppeling te maken tussen de drive van je bedrijf het groeien van je business.

 

Het groeidiner bestaat letterlijk en figuurlijk uit 4 gangen. Elke gang heeft zijn eigen onderwerp en de kok heeft hierbij speciaal een passend en verrassend menu voor ons samengesteld. Laat je dus zowel culinair als inhoudelijk verrassen! 

 

Aperitief:

interactieve kennismaking met alle andere aanwezige ondernemers.

Voorgerecht:

Inspiratie. Een ervaren en inspirerende ondernemer zal met ons zijn groeiverhaal delen. Hoe heeft hij het in de praktijk voor elkaar gekregen om te komen tot waar hij nu is? Wat zijn de lessen die hij aan andere ondernemers kan meegeven maar vooral wat is de hartenklop van zijn bedrijf.

Hoofdgerecht:

Actief delen van kennis en passie. Je wordt meegenomen in de wereld van groei. Samen werk je aan het groeiplan van jouw bedrijf.

Deel je ambitie met andere ondernemers en een specialist op het gebied van groeiende ondernemingen. Ontdek samen op welke wijze je groei kunt vormgeven en welke stappen je kunt nemen om hier concreet mee aan de slag te

gaan in jouw bedrijf.

Dessert:

Celebration time! Het dessert is altijd een klein geluksmomentje binnen het diner. Op deze avond is dat niet anders. Tijdens het dessert vieren we het ondernemerschap!

 

Natuurlijk is er volop tijd om te netwerken met de aanwezige ondernemers. Er is bewust gekozen om het aantal ondernemers beperkt te houden. Het is een laagdrempelige en ongedwongen avond, waar ruimte is voor nieuwe en bestaande connecties. 

 

Kortom: Een netwerkevent, actieve training, seminar en diner in één avond.

 

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Impact Masters.